Politika zasebnosti in uporaba piškotkov
Cenimo vaše zanimanje za našo spletno stran www.kataloska-prodaja.si. Varovanje vaše zasebnosti je zelo pomembno za izdelke AJ za pisarniško, skladiščno in industrijsko opremo. Spodaj vas bomo podrobno obveščali o ravnanju z vašimi podatki.
Upoštevamo visoke standarde Zakona o varstvu osebnih podatkov, Splošno uredbo GDPR in Pravilnik o varovanju osebnih podatkov v družbi Prosigma d.o.o., ki urejajo obdelavo osebnih podatkov, postopke in ukrepe zavarovanja, vključno z odgovornostjo in nadzorom v procesu njihove obdelave.
V naslednjem pravilniku o zasebnosti pojasnjujemo, kako zbiramo vaše osebne podatke na naši spletni strani in kako te podatke zaščitimo. Prav tako je navedeno, katere možnosti imate za vplivanje in morda omejevanje naše uporabe podatkov. Na koncu predstavljamo metode, ki jih uporabljamo za zagotavljanje visokega varnostnega standarda vaših podatkov.
V okviru te politike zasebnosti se uporaba "mi", "nas" in "našega" nanaša na spletno stran www.kataloska-prodaja.si, ki je v lasti firme PROSIGMA d.o.o., zastopnika švedske firme AJ Produkter AB v Sloveniji. Pridržujemo si pravico do spremembe in prilagajanja tega pravilnika o zasebnosti - na primer po tehničnih in zakonskih spremembah. Z uporabo te spletne strani, njegove vsebine, funkcij in ponudb sprejemate pravilnik o zasebnosti, ki je tu naveden.
1. Katere informacije zbiramo?
Ko obiščete našo spletno stran, imamo dovoljenje za zbiranje informacij - vendar le, če je predmet pravnih zahtev iz splošne uredbe EU o varstvu podatkov. To vključuje informacije o imenu, naslovu, e-poštnem naslovu, telefonski številki in podatkih za zaračunavanje. Ti podatki niso pogoj, da bi lahko uporabljali našo spletno stran. Vendar pa so nekateri deli spletnega mesta dostopni le po vnosu osebnih podatkov (na primer upravljanje naslovov na območju kupca). Obiščete lahko spletno mesto brez vnosa osebnih podatkov; za nakup izdelkov pa vas prosimo, da nam posredujete potrebne informacije.
2. Kdo upravlja spletno stran?
Spletno stran upravlja podjetje PROSIGMA d.o.o. Naš naslov je Prešernova ulica 7, 9240 Ljutomer. Naša davčna številka je SI72183179, matična pa 58929450. Vabimo vas, da nas kontaktirate po telefonu na številke 02 58 58 480, 02 58 58 487 in 02 421 32 08 ali po elektronski pošti na info@prosigma.si.
3. Uporaba in prenos uporabniških podatkov
Ko zbiramo uporabniške podatke na naši spletni strani, to storimo, da vam zagotovimo najbolj udobno nakupovalno izkušnjo. Vaših podatkov ne bomo prodali, dali v skupno rabo ali kako drugače prenesli na tretje osebe, razen za opravljanje naslednjih storitev:
 • - delovanje in vzdrževanje spletne strani
 • - dostavo naročenih izdelkov in storitev, za katere se strinjate
 • - obveščanje o naših izdelkih in storitvah.
Aktivno si prizadevamo sprejeti vse potrebne ukrepe za zagotovitev najvišje možne varnosti podatkov in upoštevati zakonske določbe pri obravnavanju uporabniških podatkov. Vsi naši zaposleni morajo spoštovati zaupnost vaših osebnih podatkov.
Morda bo potrebno, da vaše podatke delimo z drugimi podružnicami skupine AJ ali našim švedskim sedežem (AJ Produkter i Hyltebruk AB, ajprodukter.se) za marketinške namene in zlasti za optimizacijo naše ponudbe izdelkov. Dovoljeno je, da vaše podatke uporabljamo v skupini, dokler je pri obdelavi podatkov zagotovljena enaka raven varnosti.
Tretjim družbam se nato lahko po potrebi omeji dostop do vaših podatkov, da bi dostavili ali izvedli izdelke in / ali storitve, ki ste jih naročili. Lahko ste prepričani, da bomo tej družbe razkrili le obvezne podatke - in samo za opravljanje potrebnih storitev.
Podatke bomo uporabljali le, kot je opisano zgoraj ali kot smo pojasnili, ko zahtevamo informacije. Zahteva vaše izrecno soglasje (»opt-in«), da bomo lahko vaše podatke uporabljali za druge namene. Če se strinjate, da boste prejeli naše novice, vam lahko zagotovimo informacije o novih izdelkih in promocijah. Na naši spletni strani ali po pošti na info@prosigma.si se lahko kadar koli odjavite iz prejemanja novic.
4. Uporaba piškotkov
Kot večina drugih spletnih strani, tudi naša občasno uporablja "piškotke", ki varujejo določene informacije na trdem disku ali drugi lokaciji v računalniku. To pomeni, da si vaš spletni brskalnik "zapomni" določene nastavitve. Poleg tega nam piškotki pomagajo ugotoviti, kako uporabljate našo spletno stran. Nekateri spletni brskalniki ponujajo možnost, da vas obvestijo o nastavitvi piškotkov in jih zavrnejo; če ga uporabite, se lahko zgodi, da niso vse funkcije našega spletnega mesta v celoti na voljo. Brskalnik lahko nastavite tako, da ste obveščeni o nastavitvi piškotkov in se sami odločite za njihovo sprejetje ali pa izključite sprejem piškotkov v določenih primerih ali na splošno (če ne sprejmete piškotkov, lahko omejite funkcionalnost naše spletne strani]. Če dosežete povezavo, ki jo uporabljajo tretje osebe prek povezave na naši spletni strani, potem je možno, da je obravnava piškotkov tam še ena. Naš pravilnik o zasebnosti velja samo za naše spletno mesto.
5. Prijava uporabnika
Na spletni strani kataloska-prodaja.si se piškotki uporabljajo v povezavi s prijavo kupca (vključno z eno samo prijavo za več aplikacij).
6. Google Analytics
Ta spletna stran uporablja funkcije storitve spletnega analitika Google (Universal) Analytics. Ponudnik je Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway Mountain View, CA 94043, ZDA. (Www.google.at).
Google (Universal) Analytics uporablja metode, ki omogočajo analizo vaše uporabe spletne strani, kot npr. "piškotke", besedilne datoteke, ki so shranjene na vašem računalniku. Informacije o vaši uporabi te spletne strani se na prenesejo na Googlov strežnik v ZDA in so tam shranjene. Z aktiviranjem anonimizacije IP na tej spletni strani se naslov IP skrajša pred prenosom v države članice Evropske unije ali v druge države, pogodbenice Sporazuma o Evropskem gospodarskem prostoru. Samo v izjemnih primerih bo celotni naslov IP poslan na Googlov strežnik v ZDA in tam skrajšan. Anonimni naslov IP, ki ga zagotovi Google Analytics v okviru storitve Google Analytics, se ne bo uporabljal z drugimi Googlovimi podatki
7. Sledenje za personalizacijo
Piškotek se uporablja za prikaz prilagojenih predlogov strani. S tem ni shranjenih nobenih IP številk. Kot del obiska spletnega mesta se naslednji podatki zbirajo s pomočjo piksla, ki je integriran na vsaki spletni strani:
 • Interni ID klicane strani
 • Atributi klicane strani
 • Kategorije dostopne strani
 • Ti podatki ne bodo razkriti.
8. Preverjanje bonitetea
Da bi zavarovali naše legitimne interese, lahko pridobimo kreditne informacije na podlagi podatkov firme:
 • PRVA BONITETNA AGENCIJA, d.o.o.
 • Cesta ljubljanske brigade 9 A
 • 1000 LJUBLJANA
 • T: 08 2003 880
 • F: 08 2003 881
 • E: info@ebonitete.si
 • https://www.ebonitete.si